Hello, again!

I´m back! 

Nu har jag tagit, slitit och svettat bort exakt 50 % av min övervikt = 7kg !!! Jag håller på att bli PINGLA igen, fniss, fniss..........  Men på allvar det känns jätteskönt att kunna klä på sig, utan att dra in mage, sina vanliga kläder igen. Ni som träffat mig så vet att jag har haft "bear-looken" på de senaste månaderna. Min kära man brukar kalla mig med olika söta o gulliga smeknamn och det var han som tyckte att jag hade fått en sådan söt björn-mage......Det var då jag insåg att VV var den enda vägen för mig. Och halleluja, det har försvunnit. Här hade ni en avslöjande...

....och den andra kommer här: Jag har blivit en stundet igen! Läser Ma A och Sh A på komvux.

Varför undrar ni säkert. Jodå, jag har nog inte blivit "stor" än. Jag trodde det när jag tog min sista anställning att nu har jag hittat min framtid men nej då. Efter så här  2 år har jag kommit på att jag måste nog vidare i mitt yrkeskarriär.......Gissa vad maken sade: NEEEEEJ inte igen, jag vill resa!!!!! var hans första kommentar. Jag älskar dig, ♥gubben♥ men jag måste, mitt inre säger att jag är inte färdig än, jag vill bli socionom. Vi ser hur det går, först måste jag höja mina poäng och därför pluggar jag in de 2 ämnen (måste få mvg på båda) och ev göra högskoleprov innan jag söker till linjen. Allt detta ska ske på vårtermin 2008. Ni förstår om jag inte hinner uppdatera bloggen så där jätteofta. 

Men jag hinner nog lite av det roliga med, i fredags var vi på saloonen och hejade på Mats och bandet inför Rock-On tävlingen. Det var stage on kväll där de spelade. Duktiga män, måste jag säga.
Jag och dottern Therese dansade mest hela kvällen och Sanna fick nod hänga med några stycken hon med! Jag hade så jädrans kul, det blev en sådan "duracell"-kväll, mina dansbatteriernatog sldrig slut!
I Love Rock!!       



Matteboken ropar.......Hörs!

P.S. Prillan, vill bara krama dig igen......;o)

TA FAST BOVEN!!!!!

Jag vill få allas vaksamhet, boven måste fast. nu! Den har tagit flera dager av mig, närmare bestämt 14 dagar!

För jag vet inte vart tiden tar vägen, tyckte att det var väl ett par dager sedan jag uppdaterade bloggen, men två veckor........

I fredags ordnade vi, föräldragruppen, halloween party åt våra ungar i klas V4. Vilket party det blev! Vi höll till i Alnö Café Tunet. Vi hade tillgång till de läskigaste av läskigaste spök-tillbehör, nämligen delar av det gamla Spökhuset. Den gamla tanten (som satt på järnbänken mot E4:an) satt och vaktade ingågen till caféet, vid flaggstången stod det två rader med gamla (frigolit-) gravstenar med tillhörande ljus, nere i snickarboden med "trasiga" utebelysningar var en mumie med skrämmande ljudeffekt, en hel massa dödskallar inne och välkomst boolen (med två ögon i) serverades från en jättestor skål som var placerad på en ljusram och runt skålen rök det läskigt av kolsyre-is! Frågeslingan var placerad ute bland hembyggsgådens hus, så det var lite läskigt för våra barn att vandra runt och leta 10 frågor i mörkret med en ficklampa. Som säkerhetens skull behövde ingen gå ensam utan de var delade i grupper. Med en hel del lekar, dans och gott tilltugg spenderade de 4 timmar med oss föräldrar.

Det uppstår bara ett fråga: Vilka hade roligast, barnen eller föräldrarna?????  
Ett stort TACK för alla som var med och gjorde festen oförfglömlig!

Annars har jag ju inget nytt att berätta. Förutom att  jag har gått sönder flera par skor/stövlar i jakten på viktminskning. Det börjar ge resultat, sakta men säkert. Lennon ♥ har blivit en muskelpaket efter alla mil vi gått tillsammans och jag har fått min garderåb tillbaka (nästan allt). T o m har mina ögon blivit mindre trött, fniss, har nämligen sett flera film o serier med maken (han jublar av glädjen). =)

Hoppas att tjuven inte slå till igen för tror att jag har något att avslöja om några dagar........ (blev ni nyfnikna????)

Terve ja näkemisiin!

RSS 2.0