Klockan är 05.17 och allt är väl i Sherwood skogen

Jo, det är sant. tiden går sakta mot morgonen då jag får skiftbyte och får äntligen åka hem och sova. Jag har alltså jobbat  snart klart natten, Charlotta Perrelli vann melodifestivalen och ST- tidningsbudet har kört sin runda här på Östermovägen. Inget att klaga.

Jag har nyss kollat Rambo 4 , och undrar hur många liter dem hade de fixat lotsasblod??????? Men han är tuff John Rambo. Filmen hade rätt dålig handling och som sagt massor med våld. Tacka vet jag snyft filmerna.

Ni som kan ordna ledigt den 4 i april kan komma till Railway Saloonen och heja Cover Up till semifinalen. Det är nämligen dags igen, samla krafterna och rocka loss. (Själv kommer jag ta det lungt för jag ska ju göra högskoleprovet dagen efter.Jag har gjort ett par stycken som träning och matte delen är klurig, vissa frågor fattar jag inget. men hoppas att allt ramlar på plats). Men jag tar igen det någon annan gång.

Undrar hur kompisen med tjock mage mår? De har spännande tid framöver. Och vet ni, jag hittar massor av gulliga kläder åt denne lilla vännen, men kom ut snart snälla. jag orkar inte vänta..... vill handla och lukta på och känna och gulla med!!!!!!!!Jobbit när jag inte kommer in på hennes blogg, den har varit ner nu i 3 dagar, eller jag kommer inte n iaf=o(. Vi hörs!
 
Nu håller mina ögonen att säga upp så tack för i natt, vi hörs någon annan dag!!

//Terhi

Back in business!

Hej på er alla!

Jag har tagit min time out klart och fått en hel del gjord som t.ex. skolan som jag är nästa klar med. En ynka liten uppgift på samhälle och efter imorgondagen är bara nationella proven kvar av matte. Och det känns toppen. Högskoleprov och socionomstudierna väntar.
"Media/biorummet" håller på tar formen, tv-väggen är klar liksom taket med alla 21 infällda spottar. Tapeten ska uppförmodligen imorgon och sedan är det bara heltäckningsmattan kvar (även den finns hemma). Sedan ska vi ge oss på matrummet!!!!!!! Slit och släp =o) Fast det är mest Mats som slitit mest, han är så duktig.

Men igår gjorde vi något som var helt sjukt underbart! Vi firade vårt 2-årsdag som gifta par, hade bokat in oss på hotell Knaust, oh, vilket rum det var, sovdel var som loft med trappa upp, en divan.... och så klart massor med kärlek i bagaget.. Jag är sååååååå kär.  Vi åt en god 3-rätters middag på Tandoori House, och spatserade från Railway till Aveny, sedan blev det natta natta vid 03 tiden. ♥Mats♥ ,tack för dessa 18 åren som vi har varit ihop, jag älskar dig så mycket!

Klart för denna gång, jag ska gosa lite med min make........

RSS 2.0