Ring, klocka ring!

I fredags hade vi besök av Pernilla o Peter. Jag hade lagat vilt-insprirerad middag samt värmt badtunnan ... så det blev en lyckad kväll. Alltid så trevligt men ack så långt mellan gångerna, det måste vi ändra. Tack för en trevlig visit!


Året 2007 nästsista dag....hur ska jag summera det gångna året? Hmmm.....
Det har inte hänt några stora förändringar i mitt liv, jag jobbar fortvarande med "mina underbara barn", är gift med min älskade ♥Mats♥, ungarna är snälla och goa , hunden är lika "tokig", inga tecken på åldrandet  (?) osv... med andra ord; året 2007 har varit snäll med mig. 

Det finns egentligen bara en sak jag kan inte acceptera, att jag förlorade min älskade vän Åsa, jag saknar dig!
 

Måste tyvärr avsluta skrivandet för jag har ont i höger pek- samt långfingret! Jodå, tror eller ej men jag har gjort det igen, klantat mig. Råkade sätta mina fingrar mellan bildörren samtidigt som Therése stängde dörren. Aj, det gjorde ont må ni tro.....

Jag vill tacka det gamla året och välkomna det nya!

Syns och hörs nästa år!


Jul, jul, strålande jul........

Jag som hade önskat en lagom kall, vit jul =o(.

Kom alldeles nyss in med Lennon från kvällspromenad eller kvällshalka kan man säga. Denna gången höll jag mig på bena det var mer än tidigare på dagen då jag vurpade och fick stilpoäng 9, en bula på armbågen samt en blåmärke på högra skinkan. Det är grejer det!

Igår hade jag en nostalgi stund innan sängdags, läste finska iltasanomat och lästa vilken jullåt hade röstats som årets Jullåt, var givetvis "tvungen" att lyssna den: Vesa-Matti Loiri, sydämmeeni joulun teen, och fälla en tår.......Oh vad jag längtade dit ♥ Jag är nog en självplågare för att jag lyssnade låten 5 gånger. Maken jobbade natten och sängen var kall, stor och jag var så liten...stackars mig.

Nu är det andra bullar i ugnen, sista julklappen till Linn väntar på att slås in, julmaten är handlat samt huset nästan städat. Ingen synd om mig i dag eller!

Men däremot är det synd om Linn idag, jag fick hämta henne från skolan vid 9-tiden för hon mådde inget vidare. Det visas att hon höll på att få feber, jag ber : ingen influensa hit , tack . Fast nu mår hon bättre, febern har minskat och lill-näsan rinner inte lika mycket som mitt på dagen. Puss på min tös!

Matte- och samhälle prov är nu avklarat (första delen) och tyvärr det blev VG istället för MVG på matte och samhälle har jag inte fått svar än. Ni vet ju att målet är MVG på båda ämnen, och detta innebär att resten av matte prov MÅSTE prickas!!!! Men "nu är det jul igen, ......" och det innebär: JULLOV!!!!!

Puss och Kram på alla mina kära vänner, vi hörs efter paketöppning ...... 

Ha nu en Riktig God Jul och ät gott och njut av julfriden!


Hej o hå vad tiden går!

Här kommer jag igen, ni trodde kanske att jag hade försvunnit från planeten jord. Ett tag trodde jag med.......

Men det mycket nu! Julstöket, pluggandet, jobbet..........jag vet.... bara orsäkter, dessutom dåliga, men......jag ska försöka uppdatera sidan oftare.

Igår var det en tuff dag för mellandotter, hon var i sin första begravning. En kompis till henne, tragiskt. Jag var med henne i tankarna hela dagen ♥, hoppas hon kände det.

Själv har jag plågats av ryggont! Snöröjning, med lite slarv inslaget, var orsaken. Och inte nog med detta, efteråt ramlade jag i trappan hemma. Linn skulle dammsuga nere och jag tog ner slangen, med hela kroppen! Vad hände, jo jag trampade lite snett och gled ner och stannade på sista stegen som en valross, dammsugar slangen runt mig som en boaorm! Efteråt har gubben erkännt att jag var ganska "rolig" syn. Men båda Mats o Linn var skräckslagen när det hände. Som tur var bröt jag inget. Men just nu när jag tittar mig i spegel  så ser jag en ganska elegant dam med rak rygg! T.o.m ryggont klär mig så jag har slutat att klaga.

Det har väl hänt roligheter med under veckan. Jag var med Mats o deras skift och åt julbord på Södra i onsdags, mmmmm vad gott! Wallmans hade toppen show med massa kanon låtar och konfrenciären (strunt i stavfelet) var skitrolig med trolleri, historier och göteborskan, jag bara älskar den dialekten. Efter underhållet med Wallmans tog Jonsson över på karaokebaren, han tog 3 låtar. Med andra ord toppen kväll!

V. 50 kommer jag att genomföra första proven i både Ma och Sh, så håll tummarna. Dagordning till helgen och till veckan innebär alltså massor av plugg.  ♥Stå ut familjen♥! Vad det gäller viktminskning så måste jag skärpa mig, promenaderna har blivit färre, poängerna inte så bra räknat ........


Nu ska jag återgå till hemsysslor.

Have a nice week and we´ll seen!


RSS 2.0