Terhi Jonsson, hemliga agenten 0066 med all rätt att säga ifrån nattjobb!

Det kändes som ett jobb som hemlig agent...... kan man tro *fniss fniss* , nämligen vaka en guld-gossebarns nattsömn! Vad då hemlig agent jobb tycker säkert många, låt mig förklara.

Min hemliga telefon (jobbmobil) ringer sent på em på min ledig dag. Snälla, snälla, snälla, låter det i andra ändan, ta 2 nätter!!!!!
Måste man så måste man kändes det trots att det tajmades väldigt dåligt med Mats nattperiod, men jag är ju plikttrogen, och alltid så j...vla hjälpsam så åkte jag dit. Klockan 04 på natten trodde jag att jag skulle svimma eller något dyligt, hade ju varit vaken sedan kl 07.00 med Linn. Natten var verkligen som "hemlig agent jobb" för att det var tuff natt för gossen och jag smög runt i strumpless för att inte föra ljud som skulle framkalla flera kramper, det räckte som det var, tyckte jag. Äntligen hem, tack Lena som kom tidigare o avlöste mig, o sova trodde jag. Det kändes skumt i kroppen och jag hade svårt att somna, kanske nattliga fiender anfaller agenten under sömnen, vem vet. Så det blev inte så mycket till sömn. Kikar klockan första gången 10.18, jag tror att får något fel! Vände om mig och tryckte hårt ögonlocket ihop och tänkte: SOV!!!!!

Kl 11.20 gav jag upp, John Blund kom inte tillbaka. In idimman gjordes alla dagliga rutiner för klart blev det inte i knoppen. Men det ingår agentjobbet. Jag har ambitioner att alltid vara på alerten, glad och vänlig. Vart tog de ambitionerna vägen? Javisst, jag låste in de på hemliga arkivet vilket skyddas av demoner.

Kl 21.45 på på passet igen. Jag är en gring agent i natt, förlåt Jenny, jag brukar ju vara glad när jag kommer. Natten fortlöper som det ska trots mina svårigheter för kampen mot  John Blund. Jag, agenten vinner med skurmoppen ,- trasan i högsta vapen. Fyy f-n vad jobbit. Vid 03-04 tiden upptäcker jag till min fas att : det stog Terhi på nästa natten med.........nu var tårarna inte långt borta. Jag orkar inte!!!!! Ringer till rekryterarna på morgon att jag inte klarar en till natt. Även min snälla lilla chef får en sms.... "snälla skicka dit någon annan........"

Hem och sova med totalt förstört kropp och knopp, kan ni gissa hur det blev? Sista blick för klockan var 07.45 och den första 10.38. Jeah, Någon har gett fel signaler i min hjärna, vakna, skriker de j--vla signalerna.......och se; jag vaknar!

Nu är det lördag och demonerna har inte gett tillbaka mina egenskaper från kassaskåpet än. men jag jobbar på det må ni tro, jag är ju en finsk agent med surighet som främsta vapen. Jag kommer nog att lyckas tills slut.

Till min glädje fick jag höra av chefen att jag som en föråldrad agent att all rätt att säga ifrån natten i framtid, TACK ANNETTE, you save my future!

Nu gäller bara att få tillbaka tillliten från ♥ familjen ♥....Jag älskar er!

Nu ska mamman (fd hemlig agent) skjutsa barnen till Birsta City för de vill träffa idolerna!!!

Solen skiner igen trots allt! Vi hörs!

JAG ÄR ARG!!!!!

Vi Lennon och jag har precis kommit hem från vår morgonpromenad och jag är sååååå arg!  För att jag mötte en dam körandes med sin bil med en söt liten vit hund i knäet och den lilla varelsen blev alldeles jätteglad när han/hon såg Lennon så att den hoppade fram o tillbaka i hennes knäet medans hon gjorde u-sväng! Så korkad så att det finns inga ord. Älskar man inte sin lilla husdjur eller vad är frågan om? För hunden blir ju direkt en trafikfara, kan inte tänka mig att köraren inte blev "något" störd i sin körning. Och  hur skulle hon mår om det skulle inträffa en krock där hunden/medtraffikanten antingen dör eller blir skadad??? SKÄRPNING DAMEN!!!!!!

Från ena till den andra, helgen med den trevliga 40-års festen (tack Stefan och Linda) är över och jag har lyckats att överleva den hemska tröttheten som alltid följer med sådana fester. För tror ni att herr och fru Jonsson kom hem tidigt? Nej då, man är ju alltid kvar tills festen är slut och till efterfest tackar man ju artigt ja till! Vet ej vad klockan var när vi anlände hem men trevligt var det med trevliga par.

Det var sååå schönt att vakna imorse och vara totalt klar i knoppen =o) Tack gode Gud att det finns vardag!

Vi hörs!


Föräldramötet och livet som en evig viktväktare

Vi hade föräldramötet för V 4:or igår. Vilken underbar lärare vi fått!!! Det blev min intryck efter / under mötet. Hon har nog varit en skådis i sitt förra liv, för hur hon beskrev sitt uppväxt och skolgång, vad hon inte kommer att göra med sina elever alltså med våra barn. Och hur hon presenterade sin tanke att fånga varje barn som en unik individ som kan olika saker i olika nivåer, hur hon vill få vårt support osv., helt fantastiskt!  Go Christina!
 
Har nyss kommit hem från min morgonprommis (med stavarna). Ni kan ju tänka mig småkuta, Lennon fastbunden i midjan (den duktige lilla vännen♥), stegräknare på plats runt ön. Är nämligen inne på min 4:e vecka på Viktväktarna, Igen *suck*! Tänk att jag inte kan hålla mig lagom någongång. Men har man föds som livsnjutare så har man*ler* och då är det bara att ta tjuren i hornen och göra något med övervikten då och då. Fram med den lilla matvågen och poäng-räknaren. Hittils har det försvunnit ca 3 kg, undrar vart det tagit vägen????? Som ånga i luften kanske som andra andas in, eller? Bäst att jag håller koll på Mats, blir han rundare så har jag svaret!!! Fast det skulle inte vara så dumt, för ju rundare är Mats desto smalare ser jag ut brevid honom *hmmmm*. Den taktiken tar jag, bestämde jag nyss!

På lördag ska vi på fest, grannen Stefan blir 40-år! Kul att göra något annat än bara räkna poäng. Jag håller på att samla massa extra bonuspoäng. Då slipper jag förstöra allt för mycket inför nästa veckas matintag! Som tur är börjar kläderna passa i min figur igen *ler*. 

Tjoho Tjohej igen! 

Tankar som föds mitt i natten

Klockan är 00.06 och jag sitter hos ett av "mina" barn och vakar över hennes sömn, ni må tro mig att hon är sååååå söt och sover som stock =). hoppas bara att sömnen håller i sig resten av natten med.

Jag trivs med mitt liv, har en underbar man, alldeles egen pirat  , toppen barn och vilken hund jag har oj, oj den lilla busen, här har han upptäckt några öl på kylning.     Snacka om att han är "mammagris". Här har ni herren,    ni som inte har haft äran till att träffa honom. I helgen har vi varit på 2 utställnigar här i S-vall, resultat blev 1-R på båda. Jag är nöjd, han tävlar för mest för rolighetens skull, sen skulle jag inte bli ledsen om han skulle vinna heller.

Snart ska vi på fest där Mats med gubbarna ska spela. Det ska bli kul, de så duktiga. Man måste ju ha något som piggar upp hösten, vilket jag för övrigt tycker är vacker tid trots att det är mörkt på kvällarna. 
Glömm inte att det är hösten som tar oss närmare julklappar =) Jag tycker att få (och ge). Hörde att Linn håller på att göra något på skolan som ska bli min klapp, spännande.

Vad hon snarkar, tösen..... Nu ska jag koka lite kaffe. Tjoho Tjohej vi hörs!


RSS 2.0