Jag kom in i högskolan!!!!!!!!

Hej!

Härmed vill jag bekräfta att jag har kommit in i socionomutbildningen, Huddiksvall inriktning mot äldre och handikappade!

Lucky me! Allt slit med komvux samt högskolaprovet har inte varit onödigt, jag gjorde det...... F..n vad jag är glad!
Dessvärre vet jag att det kommer att bli tuffa år framöver men jag/vi kommer att överleva. Innerst inne känns det att detta är den utbildningen som jag har hela tiden velat gå. Om jag hade sökt detta redan när jag läste systemering/programmering skulle jag varit färdig socionom för länge sedan. Men om och om, det kan jag diskutera länge. På måndag börjar jag i Gävle, kommer att vara där även på tisdag men sedan är träffarna i H-vall (detta är alltså distansutbildning).

För övrigt så en kort summering av min sommar får ni här med hjälp av några väl valda bilder:
        
Vi har inte badat mycket men här kommer bildbevis att åtminstånde Linn badade med Nellie! Här var vi på Deltat, Timrå, jättefint men vattnet var kallt!


Här har ni den vackraste hunden i hela världen!!!! Samt hans kennel, Yosemite´s, uppfödaregrupp i Ånge, special- utställning, augusti.



    
Vi har också hunnit en eller kanske rättare sagt några fester med. Här hos grannarna, Nyberg. Se drinkarna och fruktkorgen, de hade "Ernst" själv designat! Patrik är Långsvevägen alldeles egen "Ernst". Han spelar t.o.m rock´n´roll på dragspel!


    

 
Några bilder från Göteborg! Jag älskar denna stad. Vi hade tur med väder, mindre tur med Mats rygg men det ordnade sig till slut det med.



Hemresan nalkar! Här väntar vi på tåg från Falkenberg till Stockholm. Se hur familjen Jonsson har handlat på GeKå´s, Ullared! Det blev en och annan påse o kartong! Men det var sååååå billigt!

Nu ska jag logga in på högskolan och kollar planeringen, vill ju ha koll ni vet   =)


Dagens ordspråk av Josh Billing:

Livet består inte av att ha bra kort på hand
utan av att spela dem man har väl 

Uppdateringrar!

Skulle uppdatera idag men dator jävel krånglar, har suttit nu 30 min o kan inte ladda bilder, är irriterande seg så uppdateringarna kommer senare under veckan om jag har fått ordning i burken!!!!!

SORRY!

Kram!

Dagens ordspråk:

Bättre sent än aldrig!


RSS 2.0